Από το 1975 η εταιρεία ΦΟΥΛΑΚΗΣ δραστηριοποιείται στις κατασκευές από ξύλο και ειδικεύεται στην κατασκευή επίπλων κουζίνας.

     Από το 1991 λόγω της υψηλής εξειδίκευσης μας στην επεξεργασία μασίφ ξυλείας, έχουμε επικεντρωθεί στην κατασκευή ξύλινης πόρτας κουζίνας, χρησιμοποιώντας ξυλεία και πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας από ευρωπαϊκά δάση που καλλιεργούνται σε ιδανικές περιβαλλοντικές συνθήκες.

     Επιτύχαμε την δημιουργία μιας κάθετης γραμμής παραγωγής, επιλέγοντας τις καλύτερες πρώτες ύλες από κατάλληλα δάση οι οποίες υφίστανται επεξεργασία και ξήρανση υπό ελεγχόμενες συνθήκες με τελικό σκοπό την χρησιμοποίηση τους στην γραμμή παραγωγής.

     Οι συνεχείς επενδύσεις μας σε τεχνολογικό εξοπλισμό ωθεί το τμήμα παραγωγής να ακολουθήσει τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του σχεδιασμού.

     Το τμήμα σχεδιασμού, έχει σκοπό να ικανοποίει τις ανάγκες της ευρωπαϊκής αγοράς, σχεδιάζοντας κλασσικές και μοντέρνες γραμμές χρησιμοποιώντας διαφορετικά είδη ξύλου όπως δρυς, οξιά , κερασιά και μέλιο (δεσποτάκι). Για τις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών μας έχουμε και την κατασκευή πορτών κουζίνας αποκλειστικά από ξύλο και φυσικό καπλαμά.

     Στόχος μας παραμένει η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας, προκειμένου να διατηρηθεί μια μακροχρόνια συνεργασία και σταθερότητα και πάνω απ όλα η εκπλήρωση των αναγκών τους.